• Tekststørrelse: a a a
  • Skriv ut

Viser saker fra 01.09.09 til 01.10.09

Fikk forsvarsministeren på besøk

Anne-Grete Strøm-Erichsen

Ingeniørstudentene på Straume fikk selebert besøk fredag. Forsvarsminister Anne-Grete Strøm-Erichsen kom ikke for å forelese, men for å lytte og lære.

Skånsom pumping av fisk

Kristine Dalen

Hvordan kan sårbare organismer, som fisk og andre marine ressurser, pumpes uskadd gjennom en pumpe? Kristine Dalen og Fredrik Andersen har jobbet med denne problemstillingen i sin bacheloroppgave.

Forskningsdagene 2009

Forskningsdagene 2009-logo

Høgskolen i Bergen har mange spennende aktiviteter under Forskningsdagene. Ta med familie, venner og kjente til Festplassen 19. september for en dag med moro og kunnskap ! I år feirer man Darwins 200-års jubileum, som er en rød tråd gjennom flere arrangementer.

Går saman om nyskaping

Sølve Fauskevåg

For å fremje nyskaping blant studentar, har Senter for nyskaping ved Høgskolen i Bergen innleidd et samarbeid med studentorganisasjonar frå Høgskolen i Bergen, Universitetet i Bergen og Norges Handelshøyskole.

Bergen Student Hike 2009

Skilter til fjellene rundt Bergen

Would you like to explore the mountains surrounding Bergen city? Why not experience a hiking trip together with other students in Bergen? Put on your walking shoes and join the Bergen Student Hike!

Har du husket...?

Fingermaling (rehabilitering)

Torsdag 10. september er fristen for å betale semesteravgiften, og 15. september er siste frist for oppmelding til eksamen. Hvis du ikke overholder tidsfristene, kan du risikere at du ikke får gå opp til eksamen. Du vil heller ikke få støtte fra Lånekassen.

Åpningstider bassenget

Svømmer

Bassenget på Landås er igjen åpent for bruk. Tirsdager kl. 16-20 er det åpent kun for studenter, og onsdager kl. 16-20 for studenter og ansatte.

Stort behov for den nye masterutdanninga i fysioterapi

Eli Bergsvik

Eit samla fagmiljø meiner at det er behov for fysioterapeutar med auka kompetanse til fagutvikling, forsking og behandling av pasientar. Den nye mastergraden i klinisk fysioterapi skal være med på å dekkje dette behovet.

Trenger du deltidsjobb?

Karrieresenteret

Fredag 18. september arrangerer Karrieresenteret deltidsjobbmarked på Studentsenteret. Du får snakke med arbeidsgivere som står på stand. Ta med CV og en åpen jobbsøknad!

Jenter som velger utradisjonelt

Teknologi for jenter

Hvorfor velger noen jenter en utdanning som de fleste andre jenter velger bort? Hvis du er en jente som har valgt en teknologiutdanning med lav jenteandel, vil forsker Marianne Løken gjerne høre historien som lå til grunn for utdanningsvalget ditt.

Utlyser nytt stipend

Student i profil

Til våren vil et nytt stipend bli tildelt den beste bacheloroppgaven med tema fra enten Modalen, Osterøy eller Vaksdal.

- Verv like viktig som karakterer

Eirik Korsnes

- Erfaringen man får gjennom organisasjonsarbeid mer enn oppveier eventuelle toppkarakterer, mener Eirik Korsnes, som er kåret til årets mest engasjerte student.