• Tekststørrelse: a a a
  • Skriv ut

Viser saker fra 01.03.11 til 01.04.11

Er undervisning en vitenskap?

Bjørn Grinde - master i undervisningsvitenskap

Master i undervisningsvitenskap skal gi deg tid og verktøy til å reflektere over grunnleggende spørsmål knyttet til lærerrollen. Samtidig får du fordype deg videre i et fags didaktikk, enten engelsk, norsk eller matematikk.

Ny høgskole under lupen

Mia-Christin Madsen

Høgskolen skal samlokaliseres og står foran store omveltninger. Studentene som leser endringsledelse dette semesteret, har hatt sin egen høgskole som case.

Ny rektor ved høgskolen

Ole-Gunnar Søgnen

Ole-Gunnar Søgnen er valgt til ny rektor ved Høgskolen i Bergen for neste fireårsperiode. Han tiltrer vervet 1. august.

Start karrieren som trainee

Trainee Vest - ledige stillinger

Både Trainee Vest og Framtidsfylket Trainee rekrutterer til traineestillinger nå i mars. Stillingene passer for nyutdannede med en rekke ulike fagbakgrunner.

Faglig påfyll for helse- og sosialarbeidere

Eldre kvinne med fotoapparat

Det er fortsatt mulig å sikre seg plass på videreutdanningene i rehabilitering og eldreomsorg som starter høsten 2011. Utdanningene går på deltid over to år, og gir viktig spesialkompetanse til helse- og sosialarbeidere.

Jordmorutdanninga i Bergen er 150 år

Baby feet

Den første jordmorutdanninga i Bergen vart etablert i 1861. Jubileet blir markert med bokutgjeving, jubileumsseminar og festmiddag.

Utlysning av Læringsmiljøprisen

Student i profil

Hvem fortjener Læringsmiljøprisen 2011? Prisen går til tiltak som fremmer læringsmiljøet eller studiekvaliteten ved høgskolen.

Kan man skarre på tegnspråk?

Tolking fra internasjonalt til norsk tegnspråk

Norsk tegnspråk har dialekter etter de forskjellige døveskolene. Studentene på Høgskolen i Bergen lærer fort å forstå forskjellene, som både består av ulike ord og varianter i hvordan tegnene uttrykkes.

ENT3R søker ny prosjektleder

Matteformel

ENTER er et studentdrevet rekrutteringstiltak som skal få flere elever til å velge realfag. Kunne du tenke deg å lede ENTER-prosjetet ved Høgskolen i Bergen?

Lyst på ekstrajobb på Internasjonalt kontor?

Ledig stilling

Internasjonalt kontor har ledig stilling som internasjonal studentassistent for studieåret 2011-2012!